Skräddarsydda evenemang utifrån dina önskemål

EQ House är beläget i stadsdelen Skönsberg och erbjuder en rofylld miljö där kreativitet kan flöda fritt. Våra lokaler möjliggör alla typer av evenemang – från produktiva möten och konferenser till fartfyllda konserter och storslagna shower.

Huset rymmer bland annat en teater med plats för 384 personer och en danssalong för 700 personer. Samtliga lokaler är handikappanpassade och har fri tillgång till trådlöst internet. EQ Kök & Bar är husets hjärta och levererar med varmt värdskap mat och dryck till alla typer av evenemang.

Bokningsförfrågan

Hör av dig om du vill ha mer information inför en kommande lokalbokning. Vet du redan nu vilken lokal du vill boka, vilken typ av evenemang det gäller samt antalet deltagare kan du enkelt ange detta nedan.

Är du intresserad av att framträda på scenen i Woodstock eller på någon av våra andra scener i EQ House klickar du här för en separat bokningsförfrågan.

Beställer du fika, lunch eller övrig mat och dryck till ditt event kommer EQ Kök & Bar att kontakta dig personligen angående detta.

Hjärtligt välkommen med din bokning!

Observera att det inte är tillåtet att ta med egen mat och dryck in i våra lokaler. Se uthyrningsvillkor.


(Om mat önskas för evenemanget, kontaktas ni personligen av EQ Kök & Bar.)

JA, jag/vi godkänner att EQ House AB hanterar och lagrar personuppgifter.

* Enligt den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) måste du ge din tillåtelse att EQ House genom denna webbplats hanterar dina personuppgifter innan du kan göra din förfrågan eller bokning. För mer information om GDPR hänvisar vi till Datainspektionen. Syftet är att skydda den enskildes grundläggande rättigheter och friheter, särskilt rätten till skydd av personuppgifter. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter.