Bokning

Välkommen till Berg & Hjort Golfrestaurang bokningssida.
Här kan du bland annat boka bord under lunchen, eller varför inte boka lokaler för ett privat event?
Du gör dina val nedan. När vi sett över din förfrågan skickar vi en bokningsbekräftelse manuellt via e-post. (Görs bokningen under helger kan det dröja till nästkommande vardag innan vi kontaktar dig.)

Att tänka på

Ska du beställa mat till ett event behöver vi få in din bokningsansökan senast två veckor innan önskat datum.
Eftersom restaurangen har fullständiga rättigheter vill vi påminna om att det därför inte är tillåtet att ta med egen mat eller dryck, varken med eller utan alkohol. Detta gäller även stycksaker, takeawaykaffe och liknande. Vi är tacksamma över att detta respekteras.

Varmt välkommen & tack för din beställning!

Boka här

Ange typ av bokning

Ange önskat datum:

Ange tider beställningen avser:

Ange antal personer beställningen avser:

Specialkost - lunchservering

Under lunchen - som serveras vard. kl. 11-14 - försöker vi naturligtvis att tillgodose era behov efter bästa förmåga men vi kan inte garantera att vi har möjlighet att tillgodose alla behov avseende specialkost. Alla avvikelser från ordinarie lunchmeny kommer att ta längre tid att tillaga vilket innebär väntetider. Dessutom tar vi ut en avgift om + 15 kr extra per person på ordinarie pris. Tack för er förståelse.

Specialkost - övriga bokningar

Vi tillgodoser alla typer av specialkost (laktos, gluten, vegan etc) så länge vi får information om detta i god tid innan. Vid beställning av specialkost sker en tilläggsdebitering om + 10 kr/st (fikabröd, smörgåsar) samt +15 kr/st (mat) på ordinarie priser. Mejla in eventuella matpreferenser i god tid innan ert evenemang går av stapeln till : info@eqhouse.se

Något annat vi behöver veta?

Dina kontaktuppgifter

Namn:

Företag:

E-post:

Mobiltelefon:

JA, jag/vi godkänner att EQ Kök & Bar hanterar och lagrar personuppgifter.

Vi påminner om att vi skickar bokningsbekräftelser manuellt via e-post. Har du inte hört något från oss inom 48 timmar, kontrollera först skräp- och spamfoldern och kontakta oss sedan om du inte hittar din bekräftelse.

E-post: info@eqhouse.se