After Work med Mark Levengood2018-12-20T18:09:14+00:00
Vi är stolta och glada att kunna presentera en föreläsning med Mark Levengood. Med sin finurlighet och medmänsklighet blandat med humor bjuds du på en riktigt inspirerande kväll med  föreläsningen – ”Vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse”.
Med hjärna och hjärta vecklar Mark Levengood ut sitt universum för publiken. Mark pekar på vilka frågor han tycker vi ska ställa oss själva för att orientera oss mot en kreativ framtid. En föreläsning som ger oss hopp och hjälper oss att få perspektiv på tillvaron.
”Min fröken i skolan var inte av det glada slaget. ’Alla kan sjunga’, brukade hon säga, ’bara man slipper lyssna på eländet’. Jag är av det glada slaget. Jag tror inte heller alla skall sjunga, men jag tror alla skall, och måste förändras.”

Entré, föreläsning:

275 kr/pp

Samla ihop er och gör en after work av kvällen.

EQ Kök & Bar serverar en after workbuffé från kl. 16.00. Du bokar bord här och betalar maten på plats. Baren håller öppet och vi har naturligtvis fullständiga rättigheter.

After workbuffé:

125 kr/pp

ENTRÈBILJETTER:
Det enklaste är att betala och hämta ut dina biljetter på plats hos oss. Du betalar antingen kontant eller med Swish i lunchserveringens kassa under vardagar kl. 10.00-16.00. Om du vill ha biljetten levererad på annat sätt tillkommer en serviceavgift om 25 sek. 

AFTER WORKBUFFÈ:
Du gör din bordsbokning här och betalar sedan maten på plats. 

Gör ditt val nedan:

Antal personer beställningen avser:

Övrigt vi behöver veta?

Dina kontaktuppgifter

Namn:

E-post:

Telefon:

JA, jag/vi godkänner att EQ House AB hanterar och lagrar personuppgifter.

När vi sett över din bokning kontaktar vi dig personligen via e-post.

Har du frågor? Kontakta oss via info@eqhouse.se eller 060-12 16 30.